keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Varjoja.



Vapaaehtoistyöhakemuksen viimeinen jättöpäivä on ensi viikolla. Lähettävän tahon toimittamista papereista puuttui järjestöni koodinumero ja kadonneen koodin metsästyksessä selvisi, että järjestön rekisteröinti EU:n järjestelmissä on vanhentunut. Uudelleenrekisteröintiin menee yleensä kuusi viikkoa, mutta lupasivat Cimossa kiirehtiä asiaa. On tyhjä olo, surullinenkin. Olen ymmälläni. Kariutuuko puolentoista vuoden unelma, kymmenet sähköpostit, ulkomaanmatka, täydellisesti koulutustustani, harrastuksiani ja tulevaisuuden suunnitelmiani vastaava vapaaehtoistyöpaikka, lukuisat hyviksi ja kattaviksi kehutut kirjalliset hakemukset, kielikoe ja muu vaivannäkö yhteen puuttuvaan rekisteröintikoodiin? Koodi oli voimassa viime vuoden loppuun ja uusi koodi myönnetään ilman muuta. Tuntuu uskomattomalta. Jos nämä suunnitelmat kariutuvat, teen uusia. Ensi vuoden on oltava välivuosi, jonnekin on päästävä. Onneksi teen yleensä uuden suunnitelman muutamassa minuutissa. Nytkin se taitaa jo olla takataskussa. Kuka lohduttaisi Nyytiä?

4 kommenttia:

Rhees kirjoitti...

Voi vimpura! Minä lohduttaisin.

neitinomad kirjoitti...

Kiitos Rheespu<3 Cimosta löytyi supernainen, joka lupasi, että kaikki kääntyy parhain päin! Nyt toivon, että mun lähettävän järjestön tyyppi vaan tajuaa toimia ja tehdä hommansa huolellisesti, niin asiat on ehkä korjattavissa. Onneksi on ulkona edes aurinko, lähden reippailemaan yliopistolle!

Lähtisitteköhän sinä ja V. kävelylle jonain päivänä? Olen tulossa lauantaina teidän naapuriin R:n synttäritupareihin, voisin tulla vaikka sitä ennen kylään!

Virvatuli kirjoitti...

Sattuman satona löysin blogisi ja viehätyin! Oletkohan lähdössä EVS:än kyydissä maailmalle, vai jonkun muun vapaaehtoisohjelman merkeissä? Itse olin EVS-vaihdossa vuonna 1999 kun se oli ihan uutta ja ihmeellistä... kommervenkkejä riitti silloinkin, mutta matkaan päästiin (mitään koodeja silloin ei ollut tai jos oli niin en edes tajunnut) ja ikimuistoista oli. Suljen silmät lujasti ja toivon oikein kovasti, että koodiongelmat ratkeavat ja unelmasi toteutuu!

neitinomad kirjoitti...

Kiva, kun löysit tiesi tänne! EVS:n kautta juurikin ja nyt lopulta paperit lähtivät EU:lle, ei auta kuin odottaa. Mun hakemuksen teki ja lähetti Belgian vastaanottava järjestö ja kuulemma Belgiassa päätöksenteko kestää kesäkuun alkuun saakka. Huhhuijaa.