maanantai 3. tammikuuta 2011

Artek - Clothes Tree. Kuva googlesta.


Surffasin netissä Artekin lehtitelineen perässä ja löysin lapsuuteni naulakon.
Muistan, että siitä ei kukaan oikein pitänyt, sillä se oli kiikkerä ja liian täyteen ahdettuna vaatteet varisivat kuin puun oksilta.
Olin yllättynyt, kun kyseessä oli design-esine, uuden hinta yli 700 euroa.

Soitin kolme puhelua.
Äiti: "Ei se meillä ole, viimeksi näin isälläsi."
Isä: "Ei mitään hajua, olisko me poltettu se takassa?"
Isän vaimo: "Olisko mennyt muutossa kaatopaikalle?"

Voitte kuvitella hysteerisen, epäuskoisen naurun määrää, kun kerroin, että lauantai-illan hetket takan ääressä ovat olleet melko arvokkaita.

Elän toivossa, että sukellus autotalliin ja varastoon toisi tulosta.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mutta miksi haluat löytää naulakon, josta kukaan ei pitänyt? Ei kai (myynti)hinta sen käytettävyyttä kuitenkaan paranna, jos se kerran on jo huonoksi havaittu?

-Apteekintäti N

neitinomad kirjoitti...

Mä haluaisin tietää, onko se todella niin kiikkerä kuin muistelen, vai oliko se kiikkerä vain, koska siihen kasattiin kahden lapsen kurahaalarit ja äitin kaikki takit :) Ja jos se on niin epäkäytännöllinen kuin muistelen, niin ainakin sen voisi myydä eteenpäin eikä polttaa takassa :P

Mut hei, pakko kysyä, miten sait kommentoitua, kun ainakaan mulla ei lue sitä "kommentoi"-linkkiä tässä ja olin unohtanut tekstistä otsikon, jonka avulla voisi klikata juuri tämän bloggauksen auki?!

Mikko kirjoitti...

Apteekintäti ehtikin ensin. Ajattelin vain kommentoida, että oli Aaltoa tai ei, kyllä käyttöesineen toimivuus on aina, aina se tärkein juttu. Mutta ihan hintavat takkatulet, täytyy sanoa.

Mä pääsin kommentoimaan tuosta blogisi sivuvalikosta, missä oli kaikki postaukset – ilman otsikoitakin olevat.

neitinomad kirjoitti...

Hei Mikko ja tervetuloa kylään! Kyllähän se käytettävyys toki on ensisijaista. Tutkin tätä naulakon kohtaloa vähän ja lopputuloksena oli, että takan sijasta se lienee kuitenkin päätynyt kaatopaikalle, mutta ilmeisesti sen jälkeen, kun keikahti nurin viimeisen kerran (ja katkoi jalkansa mennessään?). Mutta erinäiset naurut näistä takkatulista on kuitenkin kääritty :D (Ehkä näin silmissäni myös ne eurojen kuvat, jotka esim. allekirjoittanut opiskelija olisi voinut tuotteella huutonetissä kääriä)...

Mua kyrsii tää kommenttiongelma ihan suunnattomasti, koska blogin asetuksissa olen klikkaillut niin, että kunkin julkaistun postauksen alla pitäisi olla tuttuun tapaan "x kommenttia"-nappula, josta klikkaamalla näkisi kommentit ja voisi itsekin kommentoida. Nyt tosiaan toimii vain tuolta sivupalkin kautta. Grr. Ehkä keksin ratkaisun - tai muutan blogin kertaalleen esim. wordpressiin.