perjantai 4. helmikuuta 2011

De-possessing.


Matkalaukun purkukatastrofi yhdistettynä pistekirjojen säilytyskriisiin.

Vanha englantilainen mainostaulu irtoaisi kuudella eurolla,
jos teillä on tarvis! (32*47cm)


Ystävää nauratti muuton lähestyessä syttynyt vimmani hankkiutua eroon tavarasta. Kaikesta tavarasta. Sanoi, että tästä voisi kehitellä de-possessing-aatesuuntaa. En sanonut, että sellainen taitaa olla jo olemassa. Totta on se, että tavaran karsimiseen jää koukkuun. Luontaisesti olen mukavuudenhaluinen hamsteri, en pidä siivoamisesta. Luen sisustuslehtiä, joissa on kauniita ja avaria loft-asuntoja ja mietin, miksi minulla on paperipino toisensa kyljessä. No, nyt on kaikki kaupan. Tai ainakin melkein kaikki.

3 kommenttia:

Eija kirjoitti...

Kattelin, et siula on lankaa ja käsityölehtiä ja semmoisia... Onko nekin kaupan?

neitinomad kirjoitti...

Joo, lehtiä on ja lankoja! Ainakaan toistaiseksi eivät ole kaupan, täytyy katsoa päätyykö osa langoista myyntiin keväämmällä, kun tää erilaisten tavarakasojen läpikäynti etenee ja valkenee se realismi, että mitkä kaikki keskeneräiset käsityöt eivät koskaan tule valmistumaan. Käsityölehdet menee mun mummille hoitoon, niistä en raaski luopua.

Eija kirjoitti...

Okei, kiitos! Meinasin unohtaa käydä lukemassa, oletko vastannut. Hassua, että jos laittaa nimi ja URL, ei voi raksittaa lähetä vastaukset s-postiini! :O Ai, mut ei taida siula olla muutenkaan sitä vaihtoehtoa...